Χοιρινά
κομμάτια

ΠΑΝΤΣΕΤΑΚΙ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ
Χοιρινή πανσέτα, χωρίς κόκαλο, με ισορροπημένη κατανομή λίπους για τέλειο ψήσιμο.
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ
Τρυφερό χοιρινό κρέας, χωρίς κόκαλο, ιδανικό για γρήγορο ψήσιμο με σταθερή υφή.
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ
Χοιρινός λαιμός με σωστή αναλογία λίπους, για ζουμερό και γευστικό αποτέλεσμα.
ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
Ολόκληρη χοιρινή πανσέτα, προσεκτικά επιλεγμένη για άριστη υφή και γευστική ισορροπία.